PS3-2.jpgTafelvoetballenDisco Party 1.jpgDruk aan de barPresenter FifiAad met Jeanet en Soraya4.jpgBoekje "Pernis, 20 jaar JAP"
Inschrijven

Inschrijven & Contact


Weekprogramma
Weekprogramma

JAP (Jongeren Accommodatie Pernis)

Ben je tussen de 13 en 18 jaar en wil je iets ondernemen samen met leeftijdsgenoten?
Kom dan eens langs bij het JAP.

Bij het JAP worden activiteiten speciaal voor jou georganiseerd:


JAP tijdelijk gesloten

Op last van bestuur en directie van stichting Welzijn Pernis is de Jongeren Accommodatie Pernis tijdelijk gesloten. Aanleiding hiervoor zijn terugkerende vernielingen in en om de locaties JAP en JOP door (een aantal) eigen bezoekers, waardoor JAP niet kan functioneren zoals het is bedoeld. Ook dient de veiligheid van lijf en goederen van de jongerenwerker gegarandeerd te zijn. Maatregelen door de jongerenwerker en bezoeken van de wijkagent hebben niet tot het gewenste resultaat geleid, waardoor dit besluit is genomen.

JAP zal weer opengesteld worden als er, naar het oordeel van bestuur en directie, voldoende draagvlak onder de bezoekers is om te komen tot leuke activiteiten zonder vernielingen en de preventieve maatregelen om adequaat te kunnen optreden bij incidenten zijn gerealiseerd.

De jongerenaccommodatie biedt jongeren uit Pernis een eigen plek om elkaar te ontmoeten, te ontspannen of als vrijwilliger hun talenten te ontwikkelen. Vorige generaties Pernisse jongeren hebben deze plek mogelijk gemaakt. Wie zijn gezond verstand gebruikt, stopt met slopen!

Adres: Oud Pernisseweg 16