Afbeeldingsresultaat voor JAP Pernis
Inschrijven

Inschrijven & Contact


Weekprogramma
Weekprogramma

Jongerenwerk

Jongerenwerker Aad Groenewegen van Groenewegen Support is overal in Pernis te vinden. Natuurlijk in de Jongeren Accommodatie Pernis (JAP) als het gaat om speciale activiteiten voor jongeren, maar ook bij vindplaatsen van jongeren in het dorp. Zo zijn en worden alle plekken in de buitenruimte waar jongeren elkaar ontmoeten in kaart gebracht en bezocht. 

In de periode oktober 2014 tot januari 2015 is JAP bijna elke dag open geweest in het kader van de Donkere Dagen Aanpak. Nu is JAP in de regel op dinsdag, vrijdag en zaterdagavond geopend. Zo probeert het jongerenwerk aansluiting te vinden bij wat jij wilt. 

Wil je iets in JAP of in het dorp organiseren? Voor medejongeren en/of wijkbewoners? Overweeg dan een bewonersinitiatief in te dienen bij de gebiedscommissie. Voor meer info kan je terecht bij Gregory Kempff in het buurthuis.

De Jongeren Ontmoetingsplaats (JOP) heeft te lijden van moedwillig vandalisme. Zo ga je toch niet om met spullen speciaal voor jou? De gezellige container is nu een tijdje dicht. In het voorjaar wordt heropening overwogen. 

Natuurlijk weet je dat JAP extra open is in de Nieuwjaarsnacht en de nacht voor Koninginnedag. Het is altijd een hoop geregel, maar de moeite waard en erg gezellig met eten.

Niet naar school of geen werk? Kom op zeg, daar doe je jezelf en je toekomst veel tekort mee! Aad wil jou daar best in ondersteunen. 

Als het gaat om overlast en criminaliteit zoekt het jongerenwerk vanuit haar mogelijkheden samen met partners naar oplossingen. 

Samen met andere betrokkenen voert het jongerenwerk speciale campagnes gericht op jongeren uit.

De activiteiten vanuit JAP en het buurthuis maken het jongerenwerk compleet.